• 28/12/2021

    ELS CINC LLIBRES DEL 2021

    Comencem amb Els Cinc Llibres del 2021, una recomanació molt personal que pot inspirar-vos o fer-vos recordar alguna d’aquestes obres fantàstiques que ens han acompanyat al llarg dels mesos!
  • 17/04/2021

    Sant Jordi 2021

    Se’ns presenta un Sant Jordi excitat. Parlem de l’excitació que genera prendre un llibre i deixar-nos conduir pels camins i les imatges mentals que ens fan volar fins allunyar-nos de l’entorn físic que ens acompanya. Potser ens genera desconcert, potser ens incomoda, però la pròpia matèria del llibre ens permet abandonar-lo a la seva sort fins que ens torni a causar desig tocar-lo i obrir-lo. Perquè de nou apareix l’excitació, fins deixar-lo una altra volta o recorre’l sencer, d’inici a fi o a l’inversa, segons el propi criteri que ens guiï. Aquest any volem fer-vos arribar l’arrel d’aquesta excitació, l’estímul d’inquietud que la lectura ens brinda i, sobretot, les ganes de celebrar amb llibres i flors el desig per la cultura.
  • 08/03/2021

    8M Dia Internacional de la Dona 2021

    Un nou 8 M, Dia Internacional de la Dona, per celebrar orgulloses la reivindicació que ens ha portat als canvis, i per agrair a totes aquelles que segueixen amb l’impuls rebel. Canvis que travessen tots els espais de debat i construcció social i política amb l’objectiu de deixar enrere discriminacions racials, socials i que proposen aprendre a viure de manera respectuosa amb el nostre planeta Terra.

cercar...

Etiquetes

Últimes entrades

  • ELS CINC LLIBRES DEL 2021 |
    Comencem amb Els Cinc Llibres del 2021, una recomanació molt personal que pot inspirar-vos o fer-vos recordar alguna d’aquestes obres fantàstiques que...
  • Sant Jordi 2021

    17/04/2021
    Sant Jordi 2021 |
    Se’ns presenta un Sant Jordi excitat. Parlem de l’excitació que genera prendre un llibre i deixar-nos conduir pels camins i les imatges mentals que e...